shadow

Hej! Välkommen till min sida, här bokar du dina Skogsbad (Shinrin Yoku) och erbjuds möjlighet att läsa min blogg

#skogsbad #skogsbadsguide #naturen #hållbarhet #ledare

Så kul att du är här och kikar in, jag kommer nu dra igång mitt skrivande här och det är bara att hänga med, nu börjar vi…

Jag kommer guida dig, så vi alla lyfter oss på bästa sätt. Det här kommer att bli kul, lekfullt och passar alla som t ex likt mig, vill utforska naturen, njuta av skogen & skärgården och forska kring hur vi hittar vår egen väg, till hållbar hälsa, en hel del annat, som hör vardagen och Corona tiderna till, precis just nu, ….det är NU!

ALL RIGHTS RESERVED CATHARINA ANTONSON and Catharina Antonson Communications Sweden on www.catharinaantonson.se and www.cacs.se

Foto: Catharina Antonson

Samtlig information och illustrationer och fotografier i denna blogg lyder även under upphovsrättsskydd, ©  ® ™

12 comments on “Hej! Välkommen till min sida, här bokar du dina Skogsbad (Shinrin Yoku) och erbjuds möjlighet att läsa min blogg

 1. Camilla

  Ska bli roligt att flöja dig

  • Tack Camilla för att du vill följa mig, så roligt, det gör mig jätteglad. Kanske bjuder jag på många tillfällen till skratt också framöver, förutom ett mer stillsamt sätt, att återknyta kontakten med naturen. Det är min vision i allafall

 2. A-S Malmström

  Hej!
  Vad spännande! När blir du färdig skogsguide? Jag kommer! Kram A-S

  • Hej!
   Tack! Härligt att du vill vara med! Jag blir klar i mitten på december. Kommer säkert få flera övningar & uppgifter att lösa innan dess, kanske blir det en övningsgrupp innan jag är färdig. Det ska bli så spännande och roligt! Kram C

 3. Pia Wärn

  Hej Catharina, jättefin bild som du har gjort i akvarell.

 4. Lars Åström

  Vilken fin blogg Catharina!
  Din akvareller är verkligen vackra och fångar livet.
  Härligt att få Skogsbadsresa med dig, hoppas vi möts snart.
  God Jul och Gott Nytt År
  Lasse

  • Tack Lasse, ursäkta sent svar, varit lite C19 paus även i min blogg. Nu nytt år och även jag är glad att få vara på Skogsbadsresa med dig, ja, vi ses snart i Mundekulla gruppenns digitala cirkel framöver, Med solskeni blick! /Catharina

 5. It’s genuinely very complex in this full of activity life to
  listen news on TV, thus I just use internet for that reason, and obtain the most recent information.

  • Hi,
   Yes, good idea, and also to listen to the news on the radio once in a while, is helpful,
   I hope you will have a good day and spend some time outdoors,

 6. Greetings! Very useful advice in this particular article!
  It is the little changes that produce the biggest changes.
  Thanks for sharing!

  • Greetings beck to you! I am glad to hear that, Yes, så true, Spend time in nature is the best, Take care, C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *