Om Catharina

Mitt namn är Catharina Antonson. Född 1967.om-catharinaantonson

Jag bytte bransch ifrån bank- och finansvärlden 2015, för att flytta mitt fokus till andra områden som jag vill verka inom, i roll som management konsult och handledare www.cacs.se inom t ex marknadskommunikation, affärsutveckling, hållbar hälsa & att utforska kraften och glädjen i naturen. Jag bor på en udde på Södertörn med närhet till Tyrestanaturreservats djupa skogar, till hav och sjöar, bäckar, åar och källor. Det var för mig ett enormt stort steg som ändrade hela mitt liv. Men det var ett steg i rätt riktning. Jag kände att det var dags att breda ut mina vingar och upptäcka mer av livet och bejaka längtan till att vara mer skapande och komma ut i friskluften. Bort ifrån trafik och buller. Bort från stress och jäkt, till skogar och sjöar och till skärgården.

Väl på plats i min nya tillvaro kände jag mig hemma. Ett lugn infann sig. Plötsligt hade jag allt jag någonsin drömt om.

Lugn. Glädje. Passion. Med Fokus & Balans och med optimism arbetar jag nu i ett flow. Där tid och rum försvinner, medveten om att det är NU.

Med fågelkvitter och doftande nyutslagna träd, örter, blommor och grönaste mossa på stenar sätter jag mig nu ofta på min ”sit spot” och bara är tillsammans och bjuder in allt annat i naturen. Förundrad över de krafter som berör mig, Naturen.

Jag känner mig fri att skapa & att leda, vara kreativ och inspirera andra att hitta sin väg framåt. Omgiven av skogen, skärgårdens alla öar, glittrande fjärdar och solvarma klippor. Här började en lång och mycket spännande och rolig resa som lett mig dit jag är idag.

Foto: Catharina Antonson, bild på mig i Tyresö sommar 2020
  • Certifieradskogsbadsguide 2020-12-10,
    vid Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute.
  • Första hjälpen onlinekurs, december 2020
    Svenska Röda Korset.